Tennis

El RCT Barcelona recupera el títol estatal femení

Tennis. Derrota en la final el Chamartín per 3-1 i obté el seu 29è títol de campió

El RCT Barcelona-1899 va ser proclamat diumenge a Sabadell campió d’Espanya absolut per equips femenins. Les barcelonines van superar per 3-1 el CT Chamartín, que en les semifinals havia derrotat el campió vigent, el CT Barcino. El club recupera el títol que se li havia resistit els darrers anys i suma el seu 29è campionat d’Espanya. El campionat s’ha disputat al CT Sabadell. La final, que es va ajornar fins diumenge a causa de la pluja, va tenir la palafrugellenca Aliona Bolsova, la barcelonina Guiomar Maristany i la granollerina Laura Pous com a grans protagonistes. D’aquesta manera, el RCT Barcelona agafa el relleu del CT Barcino, campió de les darreres dues edicions.

Per la seva banda, en l’eliminatòria per eludir el descens directe, el CT Sabadell, l’amfitrió, va superat el Cercle Sabadellès 1856 per 3-1, i disputarà la promoció l’11 de novembre vinent contra el CT Tarragona, finalista de segona categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)