Rugbi

El Barça confirma un inici de temporada històric

Rugbi. Després del primer quart de lliga, els blaugrana són tercers, amb quatre victòries i dues derrotes, i completen el millor començament de curs des que van tornar a la divisió d’honor

Els bons auguris que acompanyaven el Barça en l’arrencada del curs –quan va superar la Santboiana en la supercopa catalana i va aconseguir una victòria de prestigi al Pepe Rojo de Valladolid, contra el totpoderós VRAC Quesos Entrepinares– es mantenen ara que estem a punt d’entrar en el tercer mes de competició. Després de sis jornades, l’equip de Sergi Guerrero ha signat el millor començament de lliga des que, la temporada 2014/15, va tornar a la divisió d’honor, amb quatre victòries i dues derrotes que el situen en la tercera posició de la taula. El tècnic, però, no vol deixar de tocar de peus a terra: “L’objectiu continua sent preparar cada partit tan bé com puguem per tal de ser al màxim de competitius.” Guerrero, que s’estrena com a entrenador principal, no vol mirar més enllà de diumenge vinent: “És aviat per saber si som un equip de play-off. Tant de bo que acabem entre els sis primers, però l’únic que és a les nostres mans és preparar el partit de diumenge, contra l’Ampo Ordizia, de la millor manera, per mirar de guanyar-lo.”

Una victòria contra l’equip basc, que és cinquè en la lliga, en el duel que aquest diumenge es disputarà al camp de la Mar Bella, reforçaria la bona classificació dels blaugrana de manera important i els distanciaria de la zona mitjana de la taula. A més, suposaria el seu primer triomf com a locals des del 16 de setembre. “Les dues derrotes que hem encaixat han estat a casa. Ens queda el mal regust d’haver-les provocat per les nostres errades. El repte d’aquesta setmana és retornar al camí de la victòria com a locals”, comenta Sergi Guerrero.

El salt de qualitat de l’equip de rugbi del Barça té, segons el seu entrenador, una responsabilitat compartida. “Tots som responsables: els jugadors, perquè s’entrenen molt bé i estan molt compromesos; el cos tècnic, perquè també està molt implicat, i el club, que ha fet un esforç gran per tal que puguem fer un pas endavant, perquè el sentim molt a prop nostre.” Cal subratllar, d’altra banda, el bon rendiment de jugadors que han estat incorporats aquest estiu, com Martín García Veiga, Nicolás Zas, Tomás Borghi i Rodrigo Ávalos. “Tenim una plantilla de molta qualitat, esportiva i humana, però no és gaire llarga. Serà molt important que no tinguem lesions”, sentencia Sergi Guerrero.

L’ENTRENADOR

Els jugadors s’entrenen molt bé, el cos tècnic està molt implicat i el club ha fet un esforç perquè fem un pas endavant, el sentim a prop
És aviat per saber si som un equip de ‘play-off’. L’únic que és a les nostres mans és preparar el partit de diumenge
Sergi Guerrero

Teixonera, Foixarda i Mar Bella

El Barça, que va jugar els dos primers partits del curs a la Foixarda perquè el camp de la Teixonera havia estat objecte d’actes vandàlics, disputarà el d’aquest diumenge, contra l’Ampo Ordizia, a la Mar Bella. El següent, contra el Complutense Cisneros, el jugarà l’1 de desembre a la Teixonera. I el darrer d’aquest any, contra el VRAC, el tornarà a jugar a la Mar Bella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)