Tennis

Nadal renuncia al Masters 1.000 de París i perd el número u

Tennis. El manacorí perdrà el primer lloc del rànquing mundial en benefici de Djokovic després d’anunciar que no disputarà el torneig francès per uns problemes abdominals

Rafa Nadal ha renunciat a disputar el Masters 1.000 de París per problemes abdominals. Aquesta decisió li suposa perdre, a partir de dilluns, el número u del rànquing mundial en benefici del serbi Novak Djokovic. El manacorí ho ha anunciat en roda de premsa minuts abans de l’inici del matx que l’havia d’enfrontar a Fernando Verdasco, que finalment s’enfronta al tunisià Malek Jaziri, substitut de Nadal.

“Aquests dies m’he sentit bé però he començat a sentir uns dolors abdominals, sobretot quan sacava, i el metge m’ha recomanat no jugar”, ha explicat Nadal, que ha argumentat que podria haver jugar contra Verdasco però que si jugava tot el torneig “la ruptura era segura”, segons li ha dit el metge. “És dur jugar un partit sabent que no podràs jugar tot el torneig”, ha dit Rafa Nadal, que no sap quin és l’abast exacte dels seus problemes físics i si li permetran jugar el Masters de Londres, que comença el proper dia 11 de novembre.

El tennista manacorí ha renunciat al torneig per evitar “que les coses vagin a pitjor” i la seva prioritat “és ser feliç i estar el més sa possible”, cosa que, diu, no ha aconseguit durant tot l’any.

Sobre la pèrdua del número 1, Rafa Nadal assegura que “és un miracle” haver arribat en aquesta posició a aquestes alçades de la temporada “havent jugat nou tornejos en tota la temporada i havent-me retirat en dos dels quatre Grand Slam”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)