Tennis

Djokovic i Federer, vius a París

Tennis. El serbi apallissa el bosnià Dzumhur i jugarà avui els quarts de l’últim Masters 1000 del curs contra Marin Cilic. El suís es desfà de l’italià Fognini sense gaires problemes: 6-4 i 6-3

El serbi Novak Djokovic (2), el nou número 1 del tennis mundial, va esbandir sense problemes en tan sols 53 minuts el bosnià Damir Dzumhur per 6-2 i 6-1 en els vuitens del Masters 1000 de París. Se les haurà en quarts avui amb el croat Marin Cilic (5) en un duel de primeres espases. Cilic va derrotar el búlgar Grigor Dimitrov per 7-6 (5) i 6-4. El suís Roger Federer (3) va tenir una mica més de feina per doblegar el talent irregular de l’italià Fabio Fognini (3), al qual va superar per 6-4 i 6-3 en una hora i 13 minuts. Al suís se li va complicar el primer set quan duia un 4-1 favorable i dos breaks d’avantatge. El seu baix percentatge de primers serveis va afavorir la recció de l’italià, que va estar a un pas del 5-5, però no va aprofitar la seva oportunitat. Federer s’enfrontarà avui al vencedor del duel que van jugar ahir en el darrer torn de la central el sud-africà Kevin Anderson (7) i el japonès Kei Nishikori (10). Els altres partits de quarts de final els disputaran l’alemany Alexander Zverev (4) i el rus Karen Khatxanov. L’austríac Dominic Thiem, se les haurà amb el nord-americà Jack Sock.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)