Rugbi

A la Santboiana li sobra mitja part

Rugbi. L’equip de Ricardo Martinena cau en la seva visita al VRAC, tot i dominar per 10-21 abans del descans

VRAC 34 SANTBOIANA 21

VRAC QUESOS ENTREPINARES:Francisco Blanco (Pablo Gutiérrez, 69’), Miejimolle (Barnes, 59’), Alberto Blanco (Calzón, 73’), Sthor, Albertario, Basso, Vélez (Ortiz, 65’), Paila (Canti, 77’), Gil (Eaton, 45’), Griffiths (Guerra, 78’), De la Lastra, Gimeno, Castiglioni (Alejandro Gutiérrez, 74’), Graham i Bell.UE SANTBOIANA:Chichua, Joan López (Buira, 59’), Sergi Coma (Delgà, 59’), Puigbert (Palomo, 59’), Pujol (Barbero, 68’), Fitzsimons, Palomar, Tauli, Héctor Garcia (Millán, 60’) (Pichot, 77’), Bentley, Nil Baró, Slater, Vilar, De Orbaneja i Barón.PARCIALS:0-0, 10-14, 10-14, 10-21 -mitja part-; 24-21, 27-21, 34-21 i 34-21.ÀRBITRE:Iñaki Muñoz.

Després de protagonitzar la millor primera part des que va començar la temporada, la UE Santboiana va veure com, en només vuit minuts, el VRAC eixugava els onze punts d’avantatge amb què havia arribat al descans (10-21). Dos assajos amb transformació dels castellans entre els minuts 40 i 48 els van posar per davant (24-21) i van ensorrar els catalans, que no van anotar en tot el que quedava de partit.

Com va passar fa dues setmanes en la visita a La Vila, a l’equip de Ricardo Martinena li va sobrar la segona part. Després d’aquesta derrota, la Santboiana queda en novena posició, però a només dos punts del sisè classificat. El VRAC Quesos Entrepinares, per la seva banda, puja fins a la segona posició i corregeix un inici de lliga irregular.