Atletisme

Desisa i Keitany imposen la seva llei a Nova York

Atletisme. Desisa s’estrena mentre que Keitany suma el quart triomf de la seva carrera a la ciutat americana Desisa s’estrena mentre que Keitany suma el quart triomf de la seva carrera a la ciutat americana Lelisa Desisa i Mary Keitany ha guanyat la marató de Nova York. Un final d’infart ha coronat per primera vegada a la mítica prova americana al corredor etíop, que ha superat en l’esprint al seu compatriota Geoffrey Kipsang Kamworor. Un grup de cinc atletes -Tola, Kitata, Desisa, Kamworor y Talam- han dut la batuta de la cursa durant la majoria del recorregut, un atac del mateix Kamworor, el vigent campió, ha fet la selecció final i Desisa ha acabat guanyat en un final molt ajustat amb un temps de 2:06:14 De la seva banda, la keniana Mary Keitany s’ha imposat per quarta vegada en la prova. Després de perdre el títol de campiona en l’edició de 2017 en benefici de la local Shalane Flanagan -avui ha acabat tercera-, Keitany torna a regnar. Ja ho va fer el 2014 (2:25:07), el 2015 (2:24:25) i el 2016 (2:24:26) però en aquesta ocasió ha estat a només 17 segons de fer el rècord de la prova. El gran grup s’ha començat a trencar quan la cursa ha superat la primera hora però, l’atac de les etíops Tusa i Gudete ha fet la primera gran selecció. Keitany els hi ha seguit el ritme i les ha deixat enrere quan ha superat l’hora i quaranta minuts. La keniana ha marxat en solitari en busca del triomf i l’ha acabat assolint amb un temps de 2:22:48.

Lelisa Desisa i Mary Keitany ha guanyat la marató de Nova York. Un final d’infart ha coronat per primera vegada a la mítica prova americana al corredor etíop, que ha superat en l’esprint al seu compatriota Geoffrey Kipsang Kamworor. Un grup de cinc atletes -Tola, Kitata, Desisa, Kamworor y Talam- han dut la batuta de la cursa durant la majoria del recorregut, un atac del mateix Kamworor, el vigent campió, ha fet la selecció final i Desisa ha acabat guanyat en un final molt ajustat amb un temps de 2:06:14

De la seva banda, la keniana Mary Keitany s’ha imposat per quarta vegada en la prova. Després de perdre el títol de campiona en l’edició de 2017 en benefici de la local Shalane Flanagan -avui ha acabat tercera-, Keitany torna a regnar. Ja ho va fer el 2014 (2:25:07), el 2015 (2:24:25) i el 2016 (2:24:26) però en aquesta ocasió ha estat a només 17 segons de fer el rècord de la prova. El gran grup s’ha començat a trencar quan la cursa ha superat la primera hora però, l’atac de les etíops Tusa i Gudete ha fet la primera gran selecció. Keitany els hi ha seguit el ritme i les ha deixat enrere quan ha superat l’hora i quaranta minuts. La keniana ha marxat en solitari en busca del triomf i l’ha acabat assolint amb un temps de 2:22:48.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)