El Sarrià, des del minut 1

Handbol. Victòria contundent tot i el 5-0 en contra en la segona meitat

Palautord. 21 sarrià 27

CH PALAUTORDERA-SALICRU:Valls, Sala (2), Bataller, Artiaga (3), F. Hernández (3), Sabadell (2), Cervera, Deumal, Gascón (3), Cañellas, Casado, Paniagua, Segarra (6), G. Hernández (2), Sala i Montolio.UE SARRIÀ:Guitart, Pere Arnau (7), Ballester (3), Esain (1), Tserno (1), Mariscal (2), Moreno, Carrasco (1), Rovira (1), Lozano (6), Torres (3), Teixidor (1) i Vicente.PARCIALS:3-4, 4-7, 6-8, 7-11, 8-13, 10-15; 11-17, 11-18, 14-19, 17-20, 18-22 i 21-27.ÀRBITRES:Damià Sánchez i David Vicente. Exclusions a Cañellas del Palautordera i a Pere Arnau, Esain, Mariscal (2) i Rovira del Sarrià.

Pere Arnau va estrenar el marcador amb el primer dels seus 7 gols i, menys en l’empat a 2 i 3, el Sarrià va anar sempre per davant del Palautordera, que va superar de manera contundent després d’enllestir el duel en la primera meitat (8-14). En la segona, els locals van fer un parcial de 5-0 que ajustava el marcador a 12 minuts per acabar (17-19), però la resposta sarrianenca, coral, va ser contundent amb gols de set jugadors diferents.