Rugbi

Ensopegada a casa

Rugbi. El Barça perd la tercera posició després de caure contra l’Ampo Ordizia, a la Mar Bella, en un partit en què sempre va anar a darrere

BARÇA 22 ORDIZIA 34

BARÇA:Miniño, Garcia Veiga, Pacheco, Borghi, Zas, Gómez, Bougeat, Mirabet, Berruezo, Ávalos, Velarde, Hardoy, Granell, Ubaldo i Kovalenko. També van jugar: Muñiz, Clarà, Molinari, Gauthier i Alegria.ORDIZIA:López, Lasa, Alberdi, Leauma, Iruarriz, Álvarez, Olasagasti, Moala, Lescano, Cruz, Korta, Aizpurua, Engelbrecht, Araña i Julen Goia. També van jugar: Aragón, Sadaba, Garmendia, Oier Goia, Salinas, Fajardo i Mujika.PARCIALS:3-0, 3-10, 3-10, 3-21 –mitja part–; 10-21, 10-24, 17-24 i 22-34.ÀRBITRE:Alfonso Mirat.COMENTARI:La bona marxa del Barça de rugbi en la lliga de divisió d’honor va quedar frenada ahir, després de la derrota que va patir al camp de la Mar Bella, on va rebre l’Ampo Ordizia, que el deixa quart en la lliga. L’equip basc, un rival directe dels de Sergi Guerrero en la lluita per acabar entre els sis primers, va dominar el partit gairebé des del principi. Només durant sis minuts, els que van del 10 al 16 de la primera part, el Barça va anar a davant en el marcador. A partir d’aleshores, va veure com el seu rival el superava i acabava la primera part amb un claríssim avantatge de 3-21, que no feia presagiar res de bo. En la segona meitat, tot i que van tornar a anotar, els catalans no van poder evitar que l’Ordizia també ho fes i tanqués el partit amb un avantatge de 12 punts.