El Barça supera el Kielce a la Champions (31-27)

El Barça ha sumat avui la cinquena victòria a la Champions i és líder de grup després de desfer-se del Kielce per 31-27.

El Barça ha agafat les regnes del partit des de l’inici amb dos gols seguits d’N’Guessan i Fàbregas (6-2). La màxima avantatge ha estat de cinc i el Kielce ha reaccionat a partir de l’11-6 amb les aturades de Cupara, fins situar-se 11-10 amb un llençament d’Aginagalde. Un intercanvi de penals i l’encert d’Aitor Ariño a cinc segons del descans ha dut el duel al 14-11 a la mitja part.

A la represa el Barça ha aconseguit aviat recuperar la màxima renda de cinc gols amb les aturades de Gonzalo i la fina punteria de Mortensen (18-13). Els germans Duixebaev s’han encarregat que el Kielce no desconnectés del partit i del 20-14 s’ha passat a un incert 22-20. Mortensen, Aleix Gómez i Fàbregas s’ han encarregat de fer retornar la tranquil·litat i la diferència ha crescut fins al set gols (29-22), donant pas a un intercanvi de dianes fins al 31-27 final.