Atletisme

Amb una sabata i...

Atletisme. Mil corredors en el 45è Cros de Santa Coloma, amb domini dels atletes de la categoria promesa

La 45a edició del cros de Santa Coloma de Farners, al parc de Sant Salvador, va tornar a ser una de les més concorregudes del calendari en el circuit gironí de cros. La cita, una de les deganes al país i que s’ha mantingut en el calendari atlètic català gràcies a l’equip humà que hi dona el suport logístic, va tenir mil participants entre les totes les curses. Les més destacades van ser les de les categories absolutes. Les van guanyar, tant en homes com en dones, atletes encara en la categoria promesa. És clar que la gran protagonista va ser Nelly Jepkoech Mutai. La kenyana del Villeurbanne, que fa una estada a Lloret de Mar i que va acudir a la cita selvatana, no tenia rival en la cursa femenina i, en la primera volta, va demostrar la seva superioritat respecte de la resta de corredores. En el segon gir, per això, va perdre la sabata del peu esquerre i va seguir corrent. La promesa Èlia Saura i les corredores del Catalunya Bàrbara Ramon i Zoya Naumov –campiona estatal absoluta en 800 aquest estiu– la van atrapar en la darrera volta i, finalment, el triomf va ser per a la corredora del Canaletes.

En homes, els promesa Abdessamad Oukhelfen (Igualada) i l’empordanès Anasse Mahboub (Platges de Castelló) van ser primer i tercer. Jonathan Romeo (Lloret la Selva) ocupava la segona posició i el també sub-23 Bouba Sabally (Lloret la Selva) era cinquè i tercer de la seva categoria.

Sant Hilari Sacalm, aquest diumenge mateix, acull la tercera cita del circuit gironí.

Homes
1r A. Oukhelfen (Igualada) 26:13
2n J. Romeo (Lloret) 26:28
3r A. Mahboub (P. Castelló) 26:34
4t M. Naaman (AA Catalunya) 26:45
5è B. Sabally (Lloret) 27:17
Dones
1a E. Saura (Canaletes) 13:41
2a N. Mutai (Villeurbanne) 13:43
3a Z. Naumov (AA Catalunya) 14:17
4a B. Ramon (AA Catalunya) 14:27
5a M. González (Hiru-Herri) 15:15
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)