Futbol sala

El Barça no pot badar

Futbol sala. Els blaugrana visiten l’O Parrulo (19 h) enmig d’un clima d’autocrítica després de les dues desconnexions imperdonables que han costat dos empats

“Encara no entenc com se’ns en va anar de les mans”, relatava ahir el tècnic del Barça Lassa, Andreu Plaza, fent referència als darrers instants del duel contra el Jimbee Cartagena. El conjunt blaugrana, que guanyava per 1-5, es va deixar igualar el partit en només deu minuts. “Gran part del que va passar és responsabilitat meva. No vaig saber reaccionar. Vam demanar un temps mort i no va funcionar. No vaig saber transmetre el canvi d’actitud que necessitava l’equip amb el 3-5”, hi va afegir el tècnic, carregant amb gran part de les culpes. El Barça es va deixar dos punts importants en la lluita pel lideratge de la lliga regular, que ara mateix té el Palma, amb 4 punts més, i que és un dels objectius primordials de la temporada. “Sabem que no passa res si no quedem primers, però les dues darreres temporades ens han demostrat que tenir el factor camp a favor en una hipotètica final de play-off és decisiu. Ens hem de mentalitzar que no podem perdre punts en pistes d’equips de menys potencial”, comentava fa unes setmanes el capità, Sergio Lozano, en una entrevista a aquest diari. “No podem pensar que el que va passar a Cartagena és mala sort. Hem de corregir-ho. Va fer mal per les formes”, hi va afegir ahir Adolfo. La derrota d’El Pozo diumenge i la 5a posició de l’Inter alleugen la situació.

L’atac amb porter jugador del Cartagena va ser demolidor i el Barça no el va saber contrarestar. Com tampoc ho va saber fer contra El Pozo fa dues jornades. Els murcians van igualar un 3-1 al Barça utilitzant el recurs del porter jugador. Sis dianes encaixades –set, si sumem el gol intranscendent que li va marcar Míchel (Jaén) fa tres setmanes– en la defensa en inferioritat. Dues dianes més que en les trenta jornades de lliga regular de la temporada passada, en què el Barça va treure una molt bona nota en aquest aspecte. Un tendó d’Aquil·les que ha fet perdre quatre punts importants a un Barça que, des de fa setmanes, insisteix en la importància de no perdre punts en la lluita pel lideratge de la lliga regular. “Previsiblement ens tornarà a passar moltes vegades i no ens hem d’obsessionar. L’any passat ho vam fer molt bé”, relatava ahir Plaza, fent referència a la visita del Barça a la pista de l’O Parrulo gallec. Els blaugrana visiten un feu complicat (19 h, La Liga TV) en el duel avançat de la jornada 10 per la disputa de la UEFA Futsal Champions League. El Barça no pot badar si vol continuar ferm en la convicció d’acabar sent líder al final de la lliga regular.

LA FRASE

Vam demanar un temps mort i no va funcionar. No vaig saber transmetre el canvi d’actitud
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa

LA DADA

5
gols
són els que va rebre el Barça Lassa en les trenta jornades de lliga regular defensant l’atac rival amb porter jugador.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)