Hoquei sobre herba

Onze catalans seran al campionat del món

Hoquei sobre herba. Seran els representants de casa nostra a l’Índia, on el combinat espanyol jugarà a partir del 28 de novembre

La selecció espanyola que disputarà el mundial de l’Índia del 28 de novembre al 16 de desembre tindrà un marcat accent català. Albert Beltran, del Rotterdam; Marc Sallés, del Club de Campo; Marc Boltó, de l’Atlètic Terrassa; Sergi Enrique i Marc Serrahima, del Junior; Miki Delàs, del Barça, i Xavi Lleonart del Polo, a més de Pepe Romeu, Quico Cortès, Vicenç Ruiz i Pau Quemada, de l’Egara, formaran part de la llista de 18 jugadors que viatjaran a la ciutat de Bhubaneswar. Els també catalans Ignasi Torras (Racing de Brusel·les), Marc Garcia-Chicote (La Gantoise) i Albert Pérez (Junior) han quedat fora de la selecció en la darrera tria de Fred Soyez. Abans del mundial, però, el combinat espanyol es concentrarà a Alacant per disputar-hi tres amistosos contra Alemanya. Serà una darrera prova de molt nivell abans de marxar a Bhubaneswar per disputar una de les grans cites del curs. Espanya debutarà en el mundial el 29 de novembre i ho farà amb la campiona olímpica, la selecció argentina. Nova Zelanda i França completen el grup en què està enquadrat el combinat que dirigeix Fred Soyez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)