Més esport

Set catalans disputaran el memorial Blume

Gimnàstica. També hi participarà el campió d’Espanya, Néstor Abad

La 39a edició del memorial Blume aplegarà set dels millors gimnastes catalans en el pavelló olímpic de la Vall d’Hebron l’1 de desembre. La Federació Catalana de Gimnàstica ha confirmat la presència de Laura Bechdejú, Andrea Carmona, Violeta Sánchez, Rubén López, Tierno Boubacar –el campió de Catalunya–, Dani Mendieta i Joel Platas. També hi serà present l’alcoià Néstor Abad, que és l’actual campió d’Espanya i que acaba d’ocupar l’onzena posició del concurs complert en el mundial que s’ha disputat a Qatar. L’internacional balear Nicolau Mir també ha assegurat la seva presencia.

En l’àmbit internacional, la federació catalana ja va confirmar fa algunes setmanes la participació en el memorial Joaquim Blume de l’ucraïnès Oleg Verniaiev, subcampió olímpic del concurs general a Rio i campió olímpic de les paral·leles. Oleg Verniaiev va guanyar les edicions del memorial Blume els anys 2012 i 2014 i es va perdre l’edició del 2016 per un canvi de dates d’última hora. També hi serà present l’italiana Lara Mori, campiona en els Jocs Mediterranis del 2018 de Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)