Futbol sala

El Barça torna al camí de la victòria (2-5)

Futbol sala. Els blaugrana es refan de dos empats consecutius amb un triomf a la pista de l’O Parrulo en el duel avançat de la desena jornada de la lliga

El Barça Lassa torna a assaborir la victòria dues jornades després. Els blaugrana, que havien deixat escapar dos triomfs en els darrers instants de les dues últimes jornades, superen l’O Parrulo gallec en el duel avançat de la desena jornada de la lliga per la disputa de la UEFA Futsal Champions League. El triomf serveix per agafar moral i sensacions de cara el duel de dissabte vinent a la pista del líder, el Palma.

No ha entrat massa bé al partit el Barça. De fet, en una jugada col·lectiva sensacional que ha acabat amb un xut de Rubi ajustat a la base del pal, l’O Parrulo s’ha avançat. La primera ocasió dels blaugrana, de fet, no ha arribat fins al minut 6 del partit. Progressivament, els homes d’Andreu Plaza s’han fet amb el domini de la possessió però els hi faltava profunditat. El Barça cedia la responsabilitat a Dyego i el de Palmitos ha respost: ha encarat al seu defensor en la seva habitual jugada enganxat a la banda esquerra, ha xutat a porta i ha empatat el duel (1-1).

La diana ha donat tranquil·litat al Barça que s’ha recolzat en el geni de Sergio Lozano per acabar de donar la volta al marcador. El capità blaugrana ha robat una pilota a la línia divisòria dels dos camps i ha servit l’1-2 en safata a Ferrão amb una magnífica assistència. Només servir de centre l’O Parrulo, el mateix Lozano ha tornat a robar i en aquesta ocasió ha tirat pel dret i ha fet el tercer gol blaugrana amb una canonada descomunal que ha entrat per l’escaire de la porteria gallega.

Per a tallar l’embranzida, el conjunt del Ferrol ha decidit donar entrada a Jesulito fent de porter jugador. Els gallecs han volgut posar dubtes als blaugrana després dels precedents de les dues darreres jornades en què el Barça va perdre quatre punts defensant el joc de cinc rival. En aquesta ocasió, però, els blaugrana no han cedit davant el seu contrincant. De fet, Boyis, després d’una bona estona defensant l’atac de cinc gallec, ha fet l’1-4 amb una rematada des de la distància.

Tot i que l’O Parrulo ho ha intentat amb el porter jugador durant gairebé vint minuts, el premi del gol no li hi arribat per aquesta via: els gallecs han robat una pilota en la zona de creació blaugrana i han retallat distàncies mitjançant Chano. La pressió dels locals ha estat constant i han posat en angúnies a un Barça que ha vist com Adri ha estavellat una pilota al travesser. La truita, però, s’ha girat i en el rebot, Dyego ha engaltat un xut llunyà molt precís i ha fet el definitiu 2-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)