Esports de muntanya

Nou recorregut en la Trailwalker

Muntanya. Celrà serà el punt de sortida de la modalitat de 50 km, en la novena edició de la prova solidària. Igual que en el recorregut de 100 km, que comença a Olot, el final serà a Sant Feliu

Dotze del migdia, Celrà i 50 quilòmetres pel massís de les Gavarres i la Via Verda de Girona amb l’arribada a Sant Feliu de Guíxols. És aquest nou recorregut la novetat de la Trailwalker 2019, en la novena edició de la qual hi continuarà havent la distància de 100 km, d’Olot a Sant Feliu pel Carrilet, amb inici a les 9 h.

La prova solidària es durà a terme els dies 6 i 7 d’abril de l’any que ve i pretén superar els 400 equips inscrits. “Volem que el màxim possible de gent visqui l’experiència de la Trailwalker i participi d’un acte esportiu solidari”, va dir el director de la marxa, Óscar Hernández, que va subratllar que amb la nova modalitat ja s’ha arribat als 140 equips cinc mesos abans del tret de sortida. “Volem obrir la prova a nous públics perquè participin de l’esperit de la Trailwalker, que transcendeix l’esportiu”, assegurava Hernández respecte a la nova modalitat. Els participants tindran un màxim de 16 hores per fer el recorregut de 50 km –per al de 100 km, 32 hores–. Cada equip ha d’aportar com a mínim 1.500 euros, destinats a projectes d’Oxfam Intermón. Des de la primera edició a l’Estat el 2011 se superen els sis milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)