Tennis

Sastre, portaveu gironí

Tennis. La federació incorpora el tècnic gironí al seu equip directiu i el nomena portaveu territorial en substitució de la figura del delegat

La junta directiva de la Federació Catalana de Tennis, reunida dilluns, va aprovar la incorporació de l’entrenador gironí Carles Sastre en el seu equip directiu, entre altres. També el va nomenar portaveu territorial a Girona, en substitució de la figura del delegat, desapareguda després del polèmic desmantellament de les delegacions. La decisió es va prendre per “donar resposta a la sensibilitat dels clubs de les dues territorials [referint-se, també, a Tarragona]”, exposa la federació en un comunicat.

La crisi en les delegacions territorials va esclatar quan el juny passat el delegat de Girona, Joan Pruna, va plegar pel que considerava un menysteniment de la federació. A final d’estiu va ser l’equip de la delegació de Tarragona el que va dimitir en bloc. Aquest octubre la federació va tancar les delegacions i va acomiadar els seus treballadors. En el comunicat enviat ahir, però, s’assegura que, quan es faci efectiva la venda del CIT Cornellà –instal·lació que ha deixat la federació en números vermells– i es garanteixi el futur de la federació, es repensarà el model territorial: “Amb l’objectiu de seguir donant continuïtat als projectes esportius de les territorials, la junta directiva convocarà una assemblea general de clubs de Catalunya perquè decideixi el model territorial que vol per al conjunt del tennis català.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)