Més esport

Dalaloyan, al Blume

Gimnàstica. El gimnasta rus, de 22 anys, és un dels grans triomfadors del mundial de Doha, amb la consecució de cinc medalles

El rus Artur Dalaloyan, un dels grans triomfadors del mundial de Doha, amb la consecució de cinc medalles –dues d’or, dues d’argent i una de bronze–, encapçalarà el cartell del memorial Joaquim Blume, que es disputarà l’1 de desembre al pavelló olímpic de la Vall d’Hebron. A més del campió mundial del concurs complet i de terra, la Federació Catalana de Gimnàstica també ha anunciat la participació de Kazuma Kaya, sisè en el concurs general i bronze amb la selecció nipona. En categoria femenina s’ha confirmat la participació de l’hongaresa Zsofia Kovacs, la israeliana Meitar Lavy i la suïssa Ilaria Kaeslin. Amb anterioritat, ja s’havia anunciat la participació d’Oleg Verniaiev, Lara Mori, Néstor Abad, Nicolau Mir, i els catalans Rubèn López, Thierno Boubacar, Joel Plata, Laura Bechdejú i Andrea Carmona, entre altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)