Futbol sala

El Barça atropella el Palma i es fa amb el lideratge (8-1)

Futbol sala. Els blaugrana golegen els balears i se situen al capdavant de la classificació de manera provisional

El Barça ha infligit un correctiu al Palma Futsal, que arribava al Palau com a líder de la lliga. Els blaugrana han atropellat els balears amb una segona part de somni i se situen al capdavant de la taula amb un partit més. El triomf serveix perquè els catalans agafin moral de cara a la disputa de la fase elit de la Champions League la setmana vinent.

El Barça ha començat molt bé el duel. Dominant la possessió i deixant-li molt poques opcions al Palma, que ha vist com Ferrão s’avançava amb una canonada que ha picat al travesser de la porteria de Barrón. Els balears han protestat molt perquè consideraven que la pilota no havia entrat i gairebé mentre li feien escarafalls a l’àrbitre han vist com Esquerdinha, amb una altra rematada ajustada, feia el segon.

El gol ha presagiat l’única baixada de ritme del Barça que, condicionat per les cinc faltes comeses, ha reduit una mica la intensitat i ha vist com Lolo retallava distàncies aprofitant l’atac de cinc balear.

Ha estat un miratge perquè, en la segona part, el Barça ha estat de deu. Només començar el segon temps, Adolfo ha culminat una jugada d’Esquerdinha aprofitant una pèrdua de pilota balear. Ha estat la primera diana de les tres que ha acabat fent el de Santa Coloma, que ha firmat el primer hat-trick des que vesteix la samarreta blaugrana. El mateix Adolfo ha aprofitat una pèrdua en l’atac amb porter jugador dels balears per fer el quart i, segons després, el Barça ha sentenciat amb una rematada de Sergio Lozano, a boca de gol, aprofitant un embolic dins l’àrea després d’una canonada d’Aicardo. El Palma, ho ha seguit provant amb porter jugador, però els gols del mateix Adolfo, Ferrao i Leo Santana han acabat sentenciant el líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)