Handbol

Parada a Pamplona

Handbol. Després de la victòria a Skopje, el Barça s’ha desplaçat directament a la capital navarra per jugar el partit avançat de l’Asobal

L’expedició del Barça Lassa fa parada avui, per jugar contra l’Anaitasuna (20.30 h), a Pamplona, on ha viatjat directament des de Skopje, on va competir i guanyar diumenge en la setena jornada de la lliga de campions. Un dels protagonistes del partit és el porter del planter Gonzalo Pérez de Vargas, un dels destacats a la pista del Vardar i que en cas de jugar signaria el seu partit número 200 en la lliga Asobal. En tot cas, és probable que Xavi Pascual el faci descansar i doni minuts de joc al porter danès Kevin Möller, que no va jugar a Skopje. “M’estic fent gran, però es tracta d’una anècdota. Espero que amb els anys només comptin els títols i no tant els números”, comenta Gonzalo. El Barça aspira a la seva desena victòria en deu partits contra un Anaitasuna que no ha tingut un inici de campionat gaire reeixit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)