Tennis

Màgia en les restades

Tennis. Novak Djokovic esterilitza el servei del gegant de 2m08 John Isner jugant a un gran nivell i presenta candidatura al títol de la copa Masters

El número 1 i pentacampió Novak Djokovic va debutar ahir en la copa Masters 2018 exhibint un gran nivell i va superar el gegant nord-americà de 2m08 John Isner per 6-4 i 6-3 en una hora i 13 minuts. Serè, concentrat i ràpid de cames, va donar una lliçó de profunditat i intenció en les restades davant un dels jugadors amb millor servei del món. Isner va fer 13 estèrils aces.

Djokovic va trencar en el cinquè joc del primer set (3-2) amb una dreta encreuada en cursa i ja no va cedir la iniciativa, incrementant el seu nivell quan el seu rival pujava l’exigència. Isner no feia un mal paper, però el serbi, pletòric, només va cometre cinc errors no forçats en tot el set –sis en tot el partit i 21 cops guanyadors–. El nord-americà va millorar les prestacions del seu servei en el segon acte i això li va donar vida fins que el serbi va convertir el seu segon break en el setè joc. I va furgar a la ferida amb un tercer trencament (3/9) que li va permetre segellar el triomf en el novè joc contra un rival resignat.

L’alemany Alexander Zverev, per la seva banda, es va passar el primer partit del dia remuntant, però se’n va sortir i va derrotar el croat Marin Cilic per 7-6 (5) i 7-6 (1) en dues hores i sis minuts. El balcànic dominava per 3-0 amb un break amunt, per 4-1 i per 5-2, però no va rematar la feina. En el segon set, si fa no fa igual. Tenia un 4-3 i servei i no en va saber més. Amb els 200 punts, el teutó avança l’absent per lesió Juan Martín del Potro en el rànquing ATP i se situa quart. Cilic, que del 23 al 25 jugarà a Lille la final de la Davis contra França, haurà de ser més consistent –ahir va cometre 46 errors no forçats–demà contra Isner si vol jugar les seves primeres semifinals.

GRUP GUGA KUERTEN
(3) Zverev - (5) Cilic 7-6 , 7-6
(1) Djokovic - (8) Isner 6-4, 6-3
Jugador vict.-der.
(1) Djokovic 1-0 (2-0)
(3) Zverev 1-0 (2-0)
(5) Cilic 0-1 (0-2)
(8) Isner 0-1 (0-2)
GRUP LLEYTON HEWITT
(4) Anderson - (7) Nishikori No abans 15 h
(2) Federer - (6) Thiem No abans 21 h
Jugador vict.-der.
(7) Nishikori 1-0 (2-0)
(4) Anderson 1-0 (2-0)
(5) Thiem 0-1 (0-2)
(2) Federer 0-1 (0-2)

Revés de Zverev a la copa Davis

Zverev va donar ahir un revés al nou format de copa Davis que organitza l’empresa Kosmos de Gerard Piqué reiterant que no jugarà la fase final de Madrid al novembre encara que Alemanya s’hi classifiqui. Va assegurar que participarà en l’eliminatòria de Frankfurt que el seu país ha de jugar al febrer contra Hongria: “La copa Davis té un problema de dates. Crec que, tret de Rafa, la majoria de millors jugadors no seran al novembre a Madrid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)