Esports de muntanya

Jordi Gamito guanya l’Everest Trail Race

Esports de muntanya. El català és el primer corredor occidental que es proclama campió de la prova

Jordi Gamito s’ha imposat en l’Everest Trail Race, una prova que consta de sis etapes i d’un total de 160 quilòmetres. El corredor de Platja d’Aro l’ha completat amb un temps de 21h43:45 i s’ha convertit en el primer occidental la guanya. El català ha dominat la prova des del primer dia i en l’última etapa ha sortit a córrer ens mínims riscos possibles per no tenir un ensurt, i assegurar així el seu triomf final.

El podi l’han completat el madrileny Sergio Arias i el català Joan Soler, que ha guanyat l’última etapa. Gamito, de l’equip The Elements, tanca amb aquest triomf una temporada brillant, en què també ha aconseguit un podi en tres grans curses: l’Ultra Trail del Mont Blanc, l’Ultra Pirineu i la cursa curta del Gran Raid a l’Illa de la Reunió.

En categoria femenina, la brasilera establerta a Catalunya Manu Vilaseva ha estat segona, per darrera de Purnimaya Rai, que ha dominat la prova des de la segona etapa. La britànica Rebecca Ferry ha tancat el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)