Natació

Belmonte, baixa a Barcelona

Natació. La badalonina al·ludeix problemes a un turmell per perdre’s el campionat d’Espanya, que comença avui a la Nova Escullera amb Jessica Vall com a gran figura

Mireia Belmonte no saltarà a la piscina en la jornada matinal del campionat d’Espanya de natació, que comença avui i acabarà diumenge a la piscina del CN Barcelona. La badalonina de l’UCAM al·ludeix problemes en un turmell i prefereix descansar de cara a la cita mundialista de Hangzhou (Xina), del 7 a l’11 de desembre.

Sense Belmonte, la gran figura dels campionat és Jessica Vall, que avui ja té una doble cita individual, a banda de les proves de relleus amb el seu club. La nedadora del CN Sant Andreu disputarà les eliminatòries dels 50 m braça just després d’haver fet les dels 100 m estils. La final dels 50 m braça, en què es tornarà a repetir el tradicional duel contra Marina Garcia, es farà a les 18.54 h, mentre que en els 100 m estils la nedadora del CN Sant Andreu lluitarà probablement contra les seves companyes de club Àfrica Zamorano i Lidón Muñoz per la medalla d’or.

El campionat serveix també com a gran festa de comiat per a Erika Villaècija, que disputarà a la seva ciutat la seva última gra competició abans de retirar-se després de 16 anys en l’elit de la natació catalana i internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)