Golf

Folch renova la targeta

Golf. Ha acabat tercera el circuit Letas i guanya la plaça de l’European Ladies Tour. Anglès acaba 51è en el torneig de l’escola i no l’obté

La barcelonina establerta a Terrassa Èlia Folch va renovar la targeta de l’European Ladies gràcies al tercer lloc del circuit LET Acces Series, la segona divisió. Folch, que va guanyar a França a l’agost el Bossey Ladies, el seu primer torneig professional, va ser 42a el cap de setmana passat en el torneig jugat al CG El Prat, en el qual la catalana Mireia Prat va ser segona rere la sueca de 17 anys Julia Engstrom. Totes dues juguen a Pedreña l’estatal. Prat és 7a (par) i Folch 13a (+4), empatada amb la sitgetana Camilla Hedberg. Al Lumine Golf de la Pineda, Pep Anglès va acabar 51è amb -12 en el torneig de l’escola de l’European Tour i no va obtenir la targeta, a la qual també aspiraven Eduardo de la Riva i Emilio Cuartero. El lleidatà Carles Pigem no va passar el tall. Els catalans que ja la tenen per al 2019 són Pablo Larrazábal i Adri Arnaus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)