Futbol sala

Debut contundent del Barça a la fase elit de la Champions (6-1)

Futbol sala. Els blaugrana aprofiten una gran primera meitat per esclafar l’Ekonomac serbi

El Barça ha passat pel damunt de l’Ekonomac serbi en la primera jornada de la fase elit de la UEFA Futsal Champions League: 6-1. La primera part ha estat la base per sentenciar amb dos gols d’Adolfo i Ferrão, genialitat inclosa. Els serbis han retallat distàncies mitjançant Divanei i han apostat pel porter jugador, sense sortir-se’n. Adolfo li ha robat la pilota precisament a l’últim home per fer el 3-1 i una combinació entre Ferrão i Dyego ha comportat el quart. na rematada amb la cama esquerra.A la segona meitat Aicardo i Sergi Lorenzo han arrodonit el debut, amb marge per al lluïment del porter Juanjo.