Esports de muntanya

Girona per a tots els públics

Curses de muntanya. La CMG, en la vuitena edició, tindrà més d’un miler de participants entre la Transgavarres –amb protagonisme per a Jordi Rabionet–, el Trail i l’Express

La plaça Sant Domènec serà des d’aquest migdia, amb les curses infantils (14.30 h), el centre operatiu de la Cursa de Muntanya de Girona, en la vuitena edició de la qual hi haurà més d’un miler de participants, entre la Transgavarres, el Trail i l’Express. La CMG Kids té cinc curses, per a les categories de 6 a 16 anys en un circuit tancat d’1 o 2 km, i l’entrega de premis es farà a les 17.30 h. És la darrera cita del calendari de la Catalonia Kids Cup. Un marc, el de la Cursa de Muntanya de Girona, que permet oferir recorreguts per a tots els nivells i gustos a un públic objectiu que ha vist com la cursa gironina es feia un lloc en el calendari de proves de muntanya des d’abans i tot que comencés la fal·lera per córrer.

Jordi Rabionet (TR Esports Parra) aspira demà a convertir-se en el primer que guanya les tres distàncies de la CMG. Vencedor de l’Express i el Trail, el gironí fa demà el salt a la modalitat que comença a Palamós i arriba al Barri Vell gironí després de 52 km i 2.000 metres de desnivell positiu. Toti Bes (Club Trail Running Girona), que ha estat el vencedor de la Transgavarres en les quatre darreres edicions; un altre vencedor de la distància, Roberto Sancho (AE Matxacuca), i Dani Cazalla (AE Matxacuca) i Ferran Sampere (Salomon Vertic) completen la nòmina de favorits a un triomf que, en la categoria femenina, la favorita és Rosa Navarro (Tuga Outdoor Team).

La distància Trail, amb 24 km i 1.100 metres de desnivell positiu, és l’emblemàtica de la CMG des del seu inici, el 2011, sota un gran diluvi, mentre que la distància en què hi ha més participació és l’Express, amb 15 km i 600 m de desnivell positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)