Tennis

L’últim bitllet, per a Zverev

Tennis. L’alemany necessitava la victòria per passar a la semifinal de la copa Masters i va guanyar Isner per 7-6 i 6-3. Djokovic, ja classificat com a primer, va superar Cilic per 7-6 i 6-2

L’alemany Alexander Zverev es va assegurar l’últim bitllet per la semifinal en l’última jornada de la fase de grups i ara s’enfrontarà al suís Roger Federer per un lloc en la final de la copa Masters de Londres. L’altre semifinal la disputaran el serbi Novak Djokovic i el sud-africà Kevin Anderson. L’alemany, de 21 anys, serà el més jove dels semifinalistes, perquè els altres tres superen la trentena.

Alexander Zverev necessitava la victòria per ser segon de grup i classificar-se, i va derrotar per 7-6 (5) i 6-3 el nord-americà John Isner. El primer set va ser molt anivellat i es va decidir en el tie-break. Zverev no va tenir cap oportunitat de trencar el servei del seu rival i va salvar l’única que va tenir Isner. En el segon set l’alemany va poder trencar el servei del seu rival en el vuitè joc i en el següent va mantenir el seu i va aconseguir la victòria i la classificació. Alexander Zverev va estar molt encertat en el seu servei durant tot el partit i va aconseguir divuit aces al llarg pel partit per deu del nord-americà.

Amb la victòria de l’alemany l’últim partit del grup estre Novak Djokovic i Marin Cilic ja no servia per a res. El serbi estava classificat com a primer de grup i el croat ja no tenia possibilitats d’accedir a la semifinal. El numero u mundial va guanyar per 7-6 (7) i 6-2. En el primer set cada jugador va anar guanyant el seu servei, però en el segon Djokovic va encadenar cinc jocs seguits després de l’1-2 i es va emportar finalment la victòria.

GRUP GUGA KUERTEN
Zverev - Isner 7-6 (5) i 6-3
Djokovic -Cilic -
Jugador vict.-der.
(1) Djokovic 3-0 (6-0)
(3) Zverev 2-1 (4-2)
(5) Cilic 1-2 (2-5)
(8) Isner 0-3 (1-6)
GRUP LLEYTON HEWITT
Jugador vict.-der.
(2) Federer 2-1 (4-2)
(4) Anderson 2-1 (4-2)
(5) Thiem 1-2 (2-4)
(7) Nishikori 1-2 (2-4)
Semifinals
Federer - Zverev no abans de les 15 h
Djokovic - Anderson no abans de les 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)