Atletisme

La llei de Jacob Kiplimo

Atletisme. El jove ugandès de 18 anys guanya amb molta autoritat el cros de Sòria. Merzougui és onzè i la banyolina Guerrero acaba vintena

L’ugandès Jacob Kiplimo va guanyar amb un temps de 30:11 –1.000 metres– el cros de Sòria, demostrant el seu talent amb només 18 anys i inscrivint per segona vegada el seu nom en la prova, selectiva per a l’europeu de cros. Kiplimo, que la setmana passada va dominar a Atapuerca, va marxar quan i com va voler, creuant la meta amb més de 200 metres d’avantatge sobre el kenyà Edward Pingua Zakayo (30:33). Tercer va ser l’ugandès Timothy Toroitich (30:45), tricampió a Sòria. Pel que fa als catalans, Abdelaziz Merzougui va ser onzè a 1:30 i Ayad Lamdassen va quedar 25è amb 33:17. En noies, la banyolina Esther Guerrero va ser vintena, amb 30.38 sobre 800 metres. Es va imposar la kenyana Gloria Kite (28:47), que va avantatjar de set segons la danesa Anna Emilie Moller tot i que es va equivocar de circuit en el primer gir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)