Tennis taula

Freitas revalida el títol en el Ciutat de Barcelona

Tennis taula. El portuguès (16è del món) venç el nigerià Aruna a La Salle Bonanova per un clar 3-0 i obté el segon èxit en dues participacions

El portuguès Marcos Freitas, 16è del rànquing mundial i primer cap de sèrie, va ser proclamat diumenge campió del 32è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona al poliesportiu La Salle Bonanova amb la presència d’un miler d’espectadors. Després d’imposar-se al català Marc Duran en els quarts, al francès Emmanuel Lebesson en la semifinal i al nigerià Quadri Aruna en la final, al qual va derrotar per 3-0 (11-3, 11-8 i 11-9), Freitas va revalidar el títol que va aconseguir el 2017 en la seva primera presència en el trofeu.

Els catalans Joan Masip i Marc Duran, per la seva banda, van tenir poques possibilitats en els quarts contra Vladímir Samsonov i Marcos Freitas, que els van vèncer en tres sets. Més competits van ser els enfrontaments entre Quadri Aruna i Jesús Cantero i entre Emmanuel Lebesson i Carlos Machado. Els experimentats andalusos van obligar els seus rivals a remuntar (3-1). L’única sorpresa va ser en la primera semifinal, en què Aruna va derrotar en cinc sets el bielorús de 42 anys Vladímir Samsonov, cinc cops campió. En la segona semifinal, Lebesson va guanyar el primer set i va estar a punt d’apuntar-se també el segon contra Freitas. Des de l’empat a un, però, el portuguès va imposar la seva jerarquia i es va mostrar intractable en els dos primers sets. No va ser fins al moment en què el portuguès va disposar de quatre pilotes de partit que Aruna va treure el millor del seu joc. El nigerià, el primer finalista africà de la història del torneig, va claudicar en la quarta.

Homenatge a Jordi Morales

Abans de la final, la federació catalana va homenatjar Jordi Morales (CN Sabadell), campió del món paralímpic a Eslovènia. Morales va rebre el guardó que li va lliurar el president de la FCTT, Joan Arnau, i va fer un piloteig amb Jesús Cantero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)