Futbol sala

Remuntada en el debut

Futsal. La selecció catalana sub-20 va patir per guanyar contra Bolívia en el primer partit del mundial que es disputa a Colòmbia

CATALUNYA 6 BOLÍVIA 5

CATALUNYA:San José, Claus, De Castro, Adroher i Pérez –inicial–; Pans, Gibert, Melich, Hens, Pascual, Sobreroca i Gutiérrez.BOLÍVIA:Toledo, Cabrera, Ortiz, Barba i Zárate –inicial–; Lanza, Peraza, Pinto, Esquer, Loog, Chuye i Salvatierra.GOLS:0-1 (4’) Chuye. 1-1 (7’) Pascual. 1-2 (8’) Lanza. 2-2 (19’) Gibert. 2-3 (22’) Zárate. 2-4 (23’) Ortiz. 3-4 (28’) De Castro. 4-4 (33’) Claus. 4-5 (35’) Barba. 5-5 (35’) De Castro. 6-5 (38’) Claus.ÀRBITRES:Ramírez (Uruguai) i Meza (Estats Units). Targeta blava a Zárate.COMENTARI:La selecció catalana sub-20 va debutar amb una mínima victòria contra Bolívia en el grup A del mundial de la categoria que s’està disputant a Colòmbia. Catalunya va dominar i va tenir clares ocasions però no es va poder assegurar la victòria fins als darrers dos minuts. Els bolivians van anar sempre al davant en el marcador i es van situar amb un 2-4 a l’inici de la segona meitat. Els catalans van aconseguir empatar, però Bolívia es va tornar a avançar (4-5) a cinc minuts del final. Els gols de De Castro i Claus van capgirar el partit i la selecció sub-20 va aconseguir la primera victòria en el mundial. En l’altre partit del grup, l’Argentina va derrotar el Marroc per 7-2. El conjunt argentí ha estat el rival de Catalunya aquesta matinada passada.