Rugbi

La Santboiana i el Barça, amb solvència

Rugbi. Els dos equips catalans superen els seus rivals i els degans obtenen la seva victòria número 550 a la lliga

9 1 0 8 168 281

La Santboiana i el Barça no van fallar en la represa de la lliga i van sumar dos triomfs convincents que els mantenen en la lluita per la zona de “play-off”. Els santboians, a més, van encadenar el segon triomf a casa –el número 550 del seu historial a la lliga– amb una tremenda exhibició ofensiva contra el Gernika (53-13) sumant vuit marques amb protagonisme estel·lar per a Afa Tauli i sobretot de l’entrenador jugador neozelandès Jonathan Bentley, autor de tres marques, un cop de càstig i cinc transformacions, 28 punts en total.

El Barça, que es manté quart a la classificació, ho va tenir més difícil al terreny de joc de l’UBU-Colina Clinic (27-36) en un partit farcit d’alternatives. Els locals es van avançar 12-0 en un quart d’hora, però els catalans van reaccionar abans del descans amb dues marques (14-12) de Hardoy i Guemes transformades pel mateix mig d’obertura argentí. A la segona part el domini ja va ser clar per als culers tot i que els jugadors locals van empentar sobretot en el tram final del partit aconseguint pràcticament en l’última jugada la seva quarta marca.