Handbol

El Fraikin BM Granollers visitarà l’Sparkassen-Arena

Handbol. El doble enfrontament amb el Kiel és el principal atractiu d’un grup de la copa EHF duríssim en què també jugarà contra el Pulawy polonès i el Gog danès

Amb els condicionants del sorteig –no podien coincidir dos equips de la mateixa lliga– hi havia molts números que el Fraikin BM Granollers quedés enquadrat en el mateix grup de la copa EHF que el poderós THW Kiel i els pronòstics es van complir. El conjunt d’Antonio Rama jugarà contra un dels grans de l’handbol mundial, amb tres títols de la lliga de campions, tres de la copa EHF i fins a vint –el que n’ha guanyat més– Bundesliga al seu palmarès. Les dates del doble enfrontament, encara per definir, serien el cap de setmana del 9 i 10 de febrer al Palau d’Esports de Granollers, i el del 23 i 24 de març a l’Sparkassen Arena de Kiel. Els altres rivals del grup D són l’Azoty-Pulawy polonès, amb qui els vallesans ja van coincidir el curs passat, i el Gog Gudme danès. Aquesta fase es disputarà entre el 9 de febrer i el 31 de març i accediran als quarts de final els primers de cadascun dels quatre grups i els tres millors segons.

El tècnic del BM Granollers, Antonio Rama, va fer una primera anàlisi d’urgència sobre el sorteig que es va fer ahir al matí a Viena: “És un grup duríssim, amb un històric com el Kiel. És un equip de la Bundesliga i evidentment fa moltíssima il·lusió poder jugar a casa seva, a l’Sparkassen Arena, i que també vinguin al Palau. Després tenim un rival com el Gog Gudme, que és un equip molt poderós. I l’Azoty-Pulawi ja el coneixem de la temporada passada, i ja es va veure que podem competir perfectament contra ells. Penso que ens ha tocat un grup molt complicat. A veure a quin nivell estem respecte al Gudme, i crec que el Kiel és el clar favorit d’aquest grup. És probable que sigui el típic grup amb el pitjor segon”, vaticina el tècnic granollerí.

El Fraikin BM Granollers afronta la fase de grups de la copa EHF per cinquena temporada consecutiva. El seu debut serà al Palau d’Esports precisament contra el Kiel d’Alfred Gislasson i Filip Jícha. Els zebres ocupen actualment el tercer lloc de la Bundesliga, rere el Flensburg i el Magdeburg, i en la tercera eliminatòria de la copa EHF van superar amb molta claredat el Drammen noruec tant en l’anada (34-23) com en la tornada (18-36). El Kiel està ple de jugadors internacionals amb les seves respectives seleccions: els alemanys Dahmke, Wiencek, Pekeler i Wolff, els danesos Niklas Landin i Magnus Landin, el croat Duvnjak, l’eslovè Zarabec, i els suecs Ekberg i Nilsson, entre altres.

Grup A
Füchse Berlín (Alemanya)
Logronyo La Rioja (Espanya)
Saint-Raphaël (França)
Balatonfüredi (Hongria)
Grup B
Hannover-Burgdorf (Alemanya)
Grundfos Tatabanya (Hongria)
Eurofarm Rabotnik (Macedònia)
RK Nexe (Croàcia)
Grup C
Porto Sofarma (Portugal)
TTH Holstebro (Dinamarca)
Liberbank Conca (Espanya)
Dobrogea Sud Constanta (Romania)
Grup D
Fraikin BM Granollers (Catalunya)
Azoty-Pulawy SA (Polònia)
THW Kiel (Alemanya)
Gog Gudme (Dinamarca)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)