Més esport

Els Dracs debuten diumenge, en la copa

Futbol americà. Els de Badalona, que tornen a ser els grans favorits en les competicions estatals, rebran el Gijón Mariners en la semifinal

El Badalona Dracs iniciarà la temporada aquest diumenge, en la semifinal de copa que disputarà, a partit únic, contra el Gijón Mariners, a les 11.30 h, al municipal Badalona Sud. L’equip català, que té tres copes en el seu palmarès i és l’actual campió de la competició, ja es va enfrontar a aquest rival en els quarts de final de la lliga del curs passat i el va derrotar de manera contundent (78-12).

L’altra semifinal la disputaran els Black Demons de Las Rozas i els Coslada Camioneros, amb avantatge de camp per als primers, que, a més, van ser les víctimes dels Dracs en la darrera final de copa, a València. Enguany la final es disputarà el 15 de desembre a l’estadi Pedro Escartín de Guadalajara.

Els Dracs, que ocupen el lloc 14 del Top 20 europeu, són els principals favorits per regnar, un cop més, en el futbol americà estatal. Els negre-i-plata s’han reforçat amb dos nord-americans: el quarterback Hunter Correll i el defensa Terrell Woods. A més, han renovat el receptor Brandon Ravenel. Cap d’ells, però, no podrà jugar en la copa, una competició reservada als jugadors estatals.