Victòria plàcida del Barça (41-32)

Handbol. Els de Pascual han estat superiors i no han donat opció al Meshkov Brest

Victòria clara del Barça Lassa davant el Meshkov Brest per 41-32 i continua líder del grup de la mort a la Champions. El Barça ha estat molt superior al conjunt bielorús i, malgrat no oferir un joc brillant com en d’altres partits, no han patit. En la primera part, els blaugrana han situat un 10-3 en el minut 14 i ja no han deixat escapar l’avantatge. Els visitants no han perdut la cara al partit però el forat era massa gran i no han aconseguit enganxar-se en cap moment i el Barça ha arribat al descans amb cinc gols de diferència (22-17).

En el segon temps, el Barça s’ha dedicat a mantenir el ritme i intentar no posar en risc el triomf. El Meshkov Brest s’ha vist superat i l’equip de Xavi Pascual ha aconseguit tancar el triomf amb nou punts de diferència.

Amb aquest triomf, el Barça té cinc punts de marge amb el Vardar, segon de grup, i ho té tot de cara per acabar primer de grup.