Waterpolo

Budapest, punt de trobada

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa juguen amb una hora de diferència contra els dos grans equips de la capital hongaresa en la lliga de campions i la copa LEN

L’Atlètic Barceloneta defensa aquesta tarda (19h) el seu lideratge en el grup A de la lliga de campions contra un dels grans d’Europa, el Ferencváros de Budapest, que arriba al partit després de conquerir la supercopa d’Europa contra l’Olympiacòs als penals, un títol que no guanyava des del 1980. Una hora després (20h), el CN Terrassa, jugarà en un altre barri de la ciutat contra l’OSC, amb les semifinals de la copa LEN en el punt de mira.

El Barceloneta ha encadenat tres victòries en les tres primeres jornades i són juntament amb el Pro Recco els únics invictes del grup. Ara bé, el primer rival d’altura és el d’avui. L’equip hongarès, amb el patrocini de Telekom, ha tornat aquesta temporada a la lliga de campions després d’haver-se de ser campió de la copa LEN. Per guanyar la gran competició continental ha conformat una potent plantilla en la qual els hongaresos Marton Anem i Denes Varga, i l’australià Aaron Younger són els seus grans referents.

La defensa –encaixa set gols per partit a Europa– és un dels seus punts forts i avui la posarà a prova contra un rival, l’equip de David Martín, que en els tres partits a anotat dotze o més gols per partit. La gran força del Barceloneta és la seva versatilitat en atac i la combinació explosiva d’experiència i joventut amb un bloc cada vegada més granític.

Amb el partit d’avui, el conjunt mariner inicia a Budapest un dur mes de desembre a Europa, ja que, després de mesurar-se al Ferencváros, rebrà en la següent jornada el subcampió d’Europa, el Pro Recco.

LA DADA

13
gols
són els que marca de mitjana l’Atlètic Barceloneta en la lliga de campions.

Waterpolo. Lliga de campions Grup 1

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 At. Barceloneta 9 3 3 0 0 39 22
2 Pro Recco 9 3 3 0 0 35 18
3 Telekom Budapest 6 3 2 0 1 28 21
4 Brescia 6 3 2 0 1 23 16
5 Eger 6 3 2 0 1 32 31
6 Dinamo Moscou 0 3 0 0 3 28 38
7 Steaua 0 3 0 0 3 20 30
8 Crvena Zvezda 0 3 0 0 3 9 38
Darrera actualització: 21-11-2018 20:45:02

El CN Terrassa busca una gesta

El CN Terrassa també se la juga a Budapest en la copa LEN, contra un altre dels grans del waterpolo hongarès, l’OSC, un rival teòricament superior que ho té tot a favor per avançar a les semifinals després de l’empat de l’anada (9-9). L’avantatge és que els vallesans no tenen res a perdre contra el favorit al títol que compta amb un grapat de jugadors de la selecció hongaresa així com l’internacional serbi Randelovic. L’equip de Dídac Cobacho, amb tot, està en un gran moment de forma i en la lliga acumula vuit victòries i només una derrota i afronta el partit sense baixes. A l’anada va arribar a dominar en el marcador (8-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)