Handbol

Brillen les joies de plata

Handbol. Nou triomf amb festival golejador dels joves del B Dicou i Àlex Pascual

BARÇA LASSA 41 TEUCRO 26

BARÇA LASSA:Gonzalo, Tomàs (5), Sorhaindo (2), Andersson (2), Ariño (10), Mem, Pálmarsson –equip inicial–, N’Guessan (2), Petrus, Dolenec (3), Duarte (3), Moller, Dicou (5), Pascual (6) i Knorr.TEUCRO:Garcia, Natan Suárez (4), Rial (1), Cutura (7), Fischer (7), Hernández, Pérez –equip inicial–. Quintas (1), Santana, Gómez (7), Gehrhardt, Pereiro i Mosquera.PARCIALS:5-4, 7-5, 10-6, 16-7, 19-8, 22-11; 23-13, 29-16, 33-19, 36-21, 40-24 i 41-26..ÀRBITRES:Escoda i Sánchez. .PÚBLIC:416.

El Barça va encadenar contra el Teucro el 13è triomf en 13 partits a l’Asobal en un partit que serà recordat especialment pels joves del Barça B, de la divisió de plata, que van fer el seu debut en el primer equip: Mamadou Dicou, Àlex Pascual –fill de Xavi– i Juri Knorr. Especialment emotiu va ser el partit per als dos primers, que fa anys que estan a les categories de promoció del club i que van poder exhibir la seva velocitat i tècnica –un a cada extrem– fent 11 dels 41 gols de l’equip.

Més enllà d’això, el domini dels blaugrana va ser absolut. Utilitzant moltes estones una defensa amb un jugador avançat –Tomàs o el mateix Diocou– l’equip es va dedicar a fer el que està fent tota la temporada. Tant si recuperava la pilota com si encaixava un gol volava cap a la pista contrària a velocitat de vertigen amb Ariño especialment entonat. En el joc posicional Syprzak va brillar, i ho necessita perquè és un dels principals damnificats de l’arribada de Fàbregas a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)