Futbol sala

L’Industrias gairebé diu adéu a jugar la copa

Les aspiracions de l’Industrias Santa Coloma d’estar entre els vuit classificats per a la copa d’Espanya gairebé s’han esfumat després d’ensopegar aquest migdia a casa contra el Peníscola (1-3), rival directe a l’hora d’assolir el mateix objectiu. De fet, els d’Óscar Redondo arribaran a l’última jornada de la primera volta sense dependre de si mateixos i només una complexa combinació de resultats permetria estar a la copa. L’equip colomenc, tot i el major control del joc, s’ha mostrat massa tímid en atac. A més, la sort tampoc a acompanyat, amb un parell de xuts de Maico i Álvarez que s’han estavellat als pals de la porteria visitant. Per contra, el Peníscola ha estat més efectiu a l’hora de transformar les ocasions en gol. Raúl Gómez ha establert el 0-1 (12’) després de fer un bon retall al seu defensor i tot seguit etzibar un xut ras i sec que va superar Miquel Freixas. Ja a la segona part, l’equip castellonenc ha obert distàncies amb els gols de Rubén Orzáez (27’) i Isi (29’). En els últims 10 minuts, l’Industrias va provar de reaccionar, però tot just ha pogut reduir distàncies amb un gol de Ximbinha en l’últim minut, que ha establert el definitiu 1-3.