Tennis

Ramos i Granollers, per una bona causa

Tennis. Les dues millors raquetes catalanes juguen a Mataró el primer màster copa Catalunya en el marc del trofeu Georgina de Miguel, que recapta fons contra el càncer infantil

Les dues millors raquetes catalanes del moment, Albert Ramos i Marcel Granollers, s’han brindat a jugar la primera edició del màster copa Catalunya, que es disputa avui (11.30 h) a les instal·lacions del CT Mataró en la cloenda del segon trofeu Georgina de Miguel Antoja, un obert juvenil que recapta fons contra el càncer infantil.

El partit entre Ramos i Granollers potenciarà encara més una jornada amb moltes activitats solidàries. A les nou del matí es disputaran les finals de les categories infantils, cadets i júniors de l’obert juvenil, a les 10.30 h els dos tennistes professionals impartiran un clínic als assistents, just abans de disputar la copa màster. Al voltant de la una del migdia està programat el sorteig i la subhasta per recaptar fons contra la malaltia. En aquest sentit, destaquen les raquetes de Rafael Nadal i Garbiñe Muguruza, i les sabatilles dels germans Pau i Marc Gasol.

El trofeu porta el nom de Georgina de Miguel Antoja en memòria de la jove jugadora de l’Escola de Tennis Mataró (ETM) que va morir l’any passat víctima d’un càncer. La temporada passada entre les paradetes solidàries, el sorteig multitudinari amb donacions de diversos esportistes d’elit i una subhasta es van recaptar 13.000 euros. La jornada, amb la col·laboració activa de tennistes com el mateix Ramos, Tommy Robredo i Carla Suárez, i exjugadors com ara Albert Costa, Jordi Arrese, Tomàs Carbonell, Jordi Burillo i David de Miguel, va ser tot un èxit i els diners van anar íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu per a la recerca contra el càncer infantil. El repte, per tant, és superar la xifra recaptada l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)