Més esport

L’Industrias veu com el tren de la copa s’escapa

Futbol sala. La derrota a casa contra el Peníscola fa que l’equip colomenc ja no depengui d’ell mateix per acabar la primera volta entre els vuit primers

industrias 1 peníscola 3

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Uri Santos, Álvarez, Sebas Corso Ximbinha (1) –equip inicial–, Mario, Del Moral, Cardona, Álex Verdejo, Thalles i Maico.PENÍSCOLA REHABMEDIC:Molina, Isi, Xavi Cols, Raúl Gómez, Juan Emilio –equip inicial–, Gava, Ivan Rumbo, Hugo, Claudino, Raúl Orzáez (1) i Dani Montes.GOLS:0-1 (12’) Raúl Gómez; 0-2 (27’) Orzáez; o-2 (29’) Isi i 1-3 (40’) Ximbinha.ÀRBITRE:Moreno Reina. Va amonestar amb targeta groga Corso (Industrias) i Juan Emilio (Peníscola).

Les aspiracions de l’Industrias Santa Coloma d’acabar la primera volta de la lliga entre els vuit primers classificats i, per tant, tenir un bitllet per disputar la copa d’Espanya han quedat molt minvades. I és que la derrota encaixada ahir a casa contra un rival directe com el Peníscola, fa que el conjunt dirigit per Óscar Redondo baixi fins a la desena plaça de la taula i ja no depengui d’ell mateix en l’última jornada de la primera volta.

Amb l’ensopegada contra el Peníscola, ja són tres les derrotes consecutives d’un Industrias que no travessa el millor moment del curs. Sobretot falla l’eficàcia davant de porteria, com es va poder observar ahir contra el conjunt colomenc. A més, la sort tampoc va acompanyar, amb dos xuts al pal de Maico i Álvarez que podien haver canviat el guió del duel. En canvi, el rival va mostrar-se molt més efectiu i al descans ja manava per 0-1 gràcies al gol de Raúl Gómez. En la segona part, Orsáez i Isi ampliarien distàncies fins al 0-3. Encara quedaven deu minuts i Redondo va arriscar amb el porter jugador, però només va servir perquè Ximbinha establís l’1-3 en l’últim minut.