Handbol

El Barça Lassa passa per sobre del Puente Genil

Handbol. El líder indiscutible trenca el partit en el primer temps (14-25) i suma la catorzena victòria en catorze jornades (28-46) a l’Asobal

El Barça Lassa ha sumat aquest migdia a la pista del Puente Genil (28-46) la catorzena victòria en catorze jornades de la lliga Asobal. El Barça rebrà l’Osca dimecres en el darrer partit de la primera volta. La lliga es reprendrà al febrer perquè el gener es juga el mundial. Abans, però, l’equip blaugrana jugarà al Barris Nord de Lleida els dies 15 i 16 la copa Asobal.

El líder no ha titubejat en cap moment i ha marcat les diferències de bon començament. El conjunt de Xavi Pascual ha deixat el partit ben encarrilat en el primer temps amb un clar 14-25. L’arrencada del Barça –3-8 amb un parcial de 0-6–semblava que havia deixat estabornits els andalusos, però han reaccionat (8-10) amb una relativa fluïdesa atacant. Ha esta llavors quan el Barça, molt inspirat en el joc de pivots, ha esmicolat la defensa dels cordovesos, que també s’han ennuegat en atac i han acabat abaixant una mica els braços atrapats per la inèrcia negativa que els ha provocat la qualitat rival. El monòleg blaugrana ha prosseguit en el segons temps i l’equip de Xavi Pascual ha incrementat la diferència perquè mai no ha perdut la intensitat, fet que li ha permès acabar moltes jugades en el contraatac. Els màxims anotadors del Barça han estat N’Guessan (7), Mortensen (6) i Fàbregas (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)