Futbol sala

Bacanal a Valdepeñas

Futbol sala. El Barça Lassa esmicola l’equip local des del primer minut –0-5 a la mitja part– i manté el lideratge abans de rebre el Movistar Inter

VIÑA ALBALI 2 BARÇA LASSA 9

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Victor López, Mimi, Kike, Dani Santos i Zamo –cinc inicial-, Juanan, M.García, Thiago Cabeça, Álex Naranjo, José Ruiz, Nacho Pedraza.BARÇA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial-, Roger, Léo Santana, Boyis, Ferrao, Joselito, Arthur.GOLS:0-1 Esquerdinha (min. 3), 0-2 Boyis (min. 5), 0-3 Boyis (min. 7), 0-4 Esquerdinha (min. 17), 0-5 Arthur (min. 20), 0-6 Ferrao (min. 26). 1-6 Zamo (min. 31), 1-7 Adolfo (min. 37), 1-8 Aicardo (min. 32), 1-9 Ferrao (min. 33), 2-9 Álex Naranjo (min. 36).ÀRBITRES:Blas Alonso i Garcia Hernández. Van amonestar el local Juanan (min. 18).

tequera.

El Barça Lassa va tenir, per fi, un partit plàcid després dels ensurts de les últimes jornades. L’equip d’Andreu Plaza va derrotar el Viña Albali Valdepeñas per 2-9 i es manté líder de la primera divisió empatat a punts amb el Pozo Múrcia. El festí i el lideratge carreguen de moral els blaugrana abans de rebre, dissabte vinent al vespre (20 h), el Movistar Inter, el vigent campió, que fins ara ha ensopegat més del compte i ocupa el tercer lloc.

Els blaugrana van sentenciar el duel en una gran primera part, en què es van avançar per 0-5. Un doblet de Boyis (5’ i 7’) i un gol d’Esquerdinha (3’) van establir el 0-3 abans del minut 10. Un cop dur que va desdibuixar el conjunt local. Adolfo va estavellar una pilota al travesser en el minut 13 i, 6 minuts després, Esquerdinha va fer el quart gol blaugrana en una acció d’estratègia. Arthur, a més, va estrenar el seu compte golejador en la lliga amb el 0-5 en el minut 20, després de culminar una gran acció personal de Roger.

Ferrao –11 gols en lliga i pitxitxi de la competició– va marcar el sisè amb un fort xut després d’una jugada d’estratègia (26’). Tot i això, en el 31 va arribar el primer gol del Valdepeñas: Zamo va batre Juanjo amb un xut creuat en la primera acció local amb porter jugador. Però la reacció va ser immediata i, en la jugada següent, Adolfo va culminar un contraatac conduït per Boyis: 1-7. I, tot seguit, Aicardo i Ferrao van sumar en jugades consecutives per augmentar encara més la golejada (1-9 en el minut 32). L’equip local va tancar el resultat amb un gol del jove Álex Naranjo després d’un rebuig.