Més esport

Presenten la 43a Christmas Race

Vela. La prova palamosina es farà entre el 19 i el 22 de desembre i comptarà amb una participació de 250 embarcacions

La 43a edició de la Christmas Race s’ha presentat aquest migdia a l’Espai del Peix de Palamós. La històrica regata es disputarà entre el 19 i el 22 de desembre i comptarà amb una participació de 250 embarcacions de 22 països diferents. Aquesta elevada inscripció converteix la regata palamosina en la competició de classes olímpiques més destacada de l’hivern, i obre la temporada de vela olímpica mundial.

El programa d’aquest any inclou les classes olímpiques Finn, Laser Standrad, Laser Radial femení, 470 masculí i femení i les classes de promoció de la Federació Internacional de Vela Laser Radial masculí i 420 masculí i femení.

En la presentació de la regata hi han assistit l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el president del CN Costa Brava/Vela Palamós, Eduard Sellés; el delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Josep Pujols; el president de la Comissió Esportiva del CNCB/CVP, Miquel Aviñó, i el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Josep Isern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)