Més esport

Marina Garcia es recupera favorablement d’una intervenció prèvia al mundial

La nedadora catalana del CN Sabadell Marina Garcia es recupera de manera satisfactòria de l’incident que ha patit durant la seva presència a la Xina amb motiu del mundial de piscina curta de Hangzhou. Així ho expressa el comunicat difós per la federació espanyola de natació (RFEN) per tal d’explicar el succés.

Després d’empassar-se de manera accidental un os de pollastre durant un sopar, la catalana va haver de ser intervinguda quirúrgicament per endoscòpia per tal de treure-li el cos estrany del terç superior de l’esòfag. L’evolució positiva permet ser optimista de cara a que Garcia pugui entrar en competició en les proves dels 200 m estils i els 200 m braça, programades per al cap de setmana.

Pel que fa als resultats de la segona jornada del mundial, destaquen els rècords mundials assolits pels equips de relleus dels Estats Units de 4x50 m estils femení i 4x50 m lliure mixte. Per la seva part, Marc Sànchez (CN Sabadell) ha estat 18è en els 200 m lliure, la mateixa posició obtinguda per la nedadora castellonenca del CN Sant Andreu Lidón Muñoz, en els 100 m lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)