Futbol sala

El Barça Lassa atonyina el Peníscola

Futbol sala. Els blaugrana accedeixen als quarts de la copa golejant un conjunt que els havia vençut al Palau en el duel de lliga

peníscola 1 barça 5

PENÍSCOLA REHABMEDIC:Iván Rumbo, Isi, Xavi Cols, Raúl Gómez i Juan Emilio –cinc inicial– Gava, Iván Rumbo, Hugo, Claudino, Rubén Orzáez i Dani Montes.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial– Arthur, Sergio Lozano, Boyis, Joselito, Ferrão i Leo Santana.GOLS:0-1 (3’) Dyego. 0-2 (5’) Sergio Lozano. 0-3 (19’) Dyego. 0-4 (20’) Sergio Lozano. 0-5 (25’) Aicardo. 1-5 (35’) Hugo.ÀRBITRE:Miñano Martínez i Ropero Lara.

El Barça no va tenir cap problema ahir per superar els vuitens de la copa del Rei. Contra un rival que l’havia guanyat al Palau fa dos mesos, els blaugrana van fer un duel impol·lut i no van deixar cap marge al Peníscola. Dos gols matiners de Dyego i Sergio Lozano van estovar els valencians, que, tot i dues pilotades al pal, només van reaccionar a les acaballes fent el gol de l’honor. El Barça sabrà rival en el sorteig de dimecres vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)