Tennis

Thiem, Nishikori i Tsitsipas jugaran el Godó 2019

Tennis. S’uneixen a Rafa Nadal en el cartell del Barcelona Open Banc Sabadell, que s’assegura la presència d’alguns dels millors jugadors del món sobre terra batuda

L’austríac Dominic Thiem, el japonès Kei Nishikori i el grec Stefanos Tsitsipas han confirmat la seva participació en la 67a edició del Barcelona Open Banc Sabadell que es disputarà del 20 al 28 d’abril a les pistes del Reial Club Tennis Barcelona.

Després de l’anunci de Rafa Nadal, que defensarà l’onzè títol de campió que va aconseguir l’abril passat, l’organització va perfilant el cartell d’un torneig que tornarà a comptar amb alguns dels millors especialistes del món en terra batuda.

“Thiem, Nishikori i Tsitsipas són tres dels millors jugadors del món i per a nosaltres és un orgull poder anunciar que tornaran a participar en el torneig el 2019”, ha manifestat Albert Costa, director del Barcelona Open Banc Sabadell. Thiem, finalista el 2017, competirà a Barcelona per cinquena vegada. El 2018 ha estat un dels quatre tennistes que han aconseguit vèncer a Nadal i acaba de concloure la temporada en el lloc 8 del rànquing ATP.

Campió del Godó el 2014 i 2015, Nishikori torna puntual a un dels seus tornejos fetitxe. El talent japonès, el novè millor jugador del moment, ha disputat tres finals el 2018, una d’elles la del Màsters 1.000 de Montecarlo, però no ha pogut sumar cap altre títol al seu palmarès.

En el seu últim torneig de l’any, en el Màster de Londres, Nishikori es va acomiadar amb dues victòries davant dos top-10, com Kevin Anderson i Roger Federer.Aquesta temporada s’han disparat les expectatives al voltant al jove Tsitsipas, la gran sensació del circuit després de la seva sorprenent irrupció en els últims mesos.

El finalista de l’última edició del Barcelona Open Banc Sabadell ha conclòs la campanya amb un triomf en les finals Next Gen a Milà i en el lloc 15è e la classificació ATP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)