Natació

World Series a Barcelona

Natació artística. La piscina Sant Jordi serà l’escenari d’una de les proves puntuables d’aquest circuit de la FINA el juny del 2019 i ho tornarà a ser el 2021, en el centenari de la federació catalana

La piscina Sant Jordi serà l’escenari del 31 de maig al 2 de juny del 2019 d’una de les proves puntuables de les World Series de natació artística, el circuit que va crear la FINA el 2017 per unificar diversos trofeus de la modalitat que es feien arreu del món. “Ja tocava que organitzéssim una gran competició de natació artística a Barcelona després del mundial del 2013. Hem aprofitat una oportunitat que teníem i es farà el 2019 i el 2021, l’any del centenari de la federació.” Així ho va anunciar ahir el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, en el tradicional dinar de Nadal. La trobada va servir per presentar els nous directors tècnics de natació, José Antonio del Castillo; waterpolo, Nani Guiu, i natació artística, Gisela Morón. Tots tres van ser nomenats després que Bertrán iniciés el seu tercer mandat al capdavant de la federació. En la trobada també hi van assistir els jugadors de waterpolo de l’Atlètic Barceloneta i de la selecció espanyola Dani López Pinedo i Álvaro Granados, i els components del duet mixt d’artística Berta Ferreras i Pau Ribes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)