Natació

Carbonell es torna a submergir

Natació artística. Després de la seva participació a ‘Masterchef’, la nedadora catalana ha reprès la dinàmica d’entrenaments per començar a preparar el mundial de l’estiu que ve

Ja és una tradició que per aquestes dates L’Aquàrium de Barcelona convidi algun esportista de renom per nedar acompanyat de peixos de tota mena. Aquest cop l’escollida ha estat Ona Carbonell, protagonista ahir d’aquest esdeveniment que té una vessant solidària ja que la nedadora catalana va fer donació de 5.000 euros a l’ONG Oxfam Intermón.

Carbonell va aprofitar l’acte per explicar que ja s’ha reintegrat a la dinàmica d’entrenaments del combinat espanyol de natació artística després de la seva participació en el concurs culinari televisiu Masterchef. Una experiència que, com va explicar, li ha servit per recarregar energies tant des del punt de vista físic com mental: “Sortir de la rutina després de quinze anys m’ha donat tranquil·litat i a la vegada motivació. També és cert que ara soc la vella de l’equip i tinc més taules.”

L’aturada d’aquest any va ser consensuada amb la seva entrenadora per tal de cuidar el cos i arribar en millor forma al mundial de Corea del Sud de l’estiu que ve, que servirà d’assaig general per als Jocs de Tòquio del 2020. Carbonell va confirmar que està preparant totes les proves de solo, duo i equips i confia que les noves coreografies es puguin començar a veure “a partir de les sèries mundials”, que comencen a finals de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)