Futbol sala

L’empat contra l’Inter impedeix al Barça ser campió d’hivern (4-4)

El Barça Lassa i l’Inter Movistar han signat un empat (4-4) en un partit intens al Palau Blaugrana. Un resultat que no permet als blaugrana tancar la primera volta de la lliga al capdavant de la classificació. Aquesta posició és per al Pozo Múrcia –amb dos punts més que el Barça– gràcies a la golejada (6-1) que ha infringit al O Parrulo.

El conjunt dirigit per Andreu Plaza ha saltat a la pista del Palau ben concentrat i això li ha permès portar la iniciativa en el joc. De fet, s’ha avançat amb un mereixedor 2-0 gràcies als gols d’Esquerdinha (11’) i Ferrao (17’), aquest últim mitjançant una brillant vaselina que ha fet aixecar el públic del Palau. Per Contra, l’Inter, guiat per l’eficàcia, ha pogut arribar al descans amb el marcador novament equilibrat, impulsat per dos gols d’Elisandro concentrats en tot just un minut i mig de joc (entre el 18 i el 19). L’intercanvi de cops ha definit la segona part. Tot i això, els gols de Sergio Lozano (28’) i Arthur (32’) han permès als blaugrana portar la iniciativa en el iniciativa en el marcador. L’Inter, amb Elisandro –tres gols– i el porter Jesús Herrero com a destacats, ha respost a cada cop blaugrana per acabar traient un punt del Palau amb l’empat final a quatre gols.