Handbol

Catorzena copa Asobal pel Barça

Handbol. L’equip blaugrana goleja el Bidasoa (23-37) en una final que ja ha quedat resolta a la mitja part (7-18)

El Barça Lassa ha conquerit a Lleida la seva 14a copa Asobal, la vuitena de consecutiva, i ja suma quatre títols aquesta temporada després d’haver guanyat la supercopa de Catalunya, la supercopa d’Espanya i la Super Globe a Doha. L’equip blaugrana ha sentenciat la final contra el Bidasoa amb una primera meitat per emmarcar (7-18). Gonzalo Pérez de Vargas, amb 11 aturades i un 61% d’encert, ha ofert un autèntic recital i ha facilitat que els seus companys juguessin a tota velocitat. De fet, el conjunt basc ha necessitat més de 14 minuts per anotar el seu primer gol.

En la segona part s’ha mantingut el guió i el Barça ha segellat el títol per la màxima diferència de gols (14) en les 29 edicions de la competició. Casper Mortensen, amb 9 gols, ha estat el màxim golejador, Gonzalo Pérez de Vargas, òbviament, el millor porter, i Arón Pálmarsson, el jugador més valuós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)