Futbol sala

El Jaén, rival del Barça en els quarts de final de la copa d’Espanya

Futbol sala. El partit tindrà lloc l’1 de març a les 21.15. Si es classifiquen, els blaugrana jugarien les semifinals contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Peníscola i l’Osasuna

El FC Barcelona Lassa jugarà els quarts de final de la copa d’Espanya de futbol sala contra el Jaén, segons ha determinat el sorteig que s’ha fet aquest migdia a València, ciutat on també es disputarà la competició. El partit tindrà lloc el divendres 1 de març a les 21.15 h. Si el Barça es classifica, el seu rival en les semifinals seria el vencedor del partit entre el Peníscola i l’Osasuna Magna. Ferrao, representant del Barça en el sorteig, ha valorat el partit contra el Jaén: “Serà un partit difícil, com tots els que juguem contra ells. Els vuit equips que jugarem la copa d’Espanya som favorits. Aquest any serà molt igualat, però estem fent les coses bé i esperem portar la copa a Barcelona.”

En l’altra part del quadre, el primer cap de sèrie de la competició, el Pozo Múrcia, jugarà contra el Llevant i el Movistar Inter, contra el Palma Futsal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)