Més esport

El GEiEG continua bé

Poliesportiu. 4.969.580,44 euros per a la temporada 2018/19 és el pressupost aprovat ahir en l’assemblea

42,21 euros la familiar i 32,24 la sènior són les quotes del GEiEG, amb un increment de menys d’un euro (0,83 i 0,63) cadascuna respecte a l’exercici anterior. És aquesta una de les dades –la que més interessa a la majoria de membres de l’entitat, gairebé 13.000 socis– aprovada ahir en l’assemblea ordinària. S’hi van aprovar els 4.969.580,44 euros de pressupost per a la temporada 2018/19, una xifra molt similar a la dels últims cursos.

La sala polivalent del complex esportiu de Sant Narcís va ser el marc de l’acte. Després de l’informe de presidència, les diferents comissions van actualitzar el seu estat, amb un especial protagonisme per a l’àrea esportiva. El GEiEG té 2.368 esportistes federats (902 esportistes femenines i 1.103 esportistes masculins), que competeixen en els diversos àmbits gironins, català i estatal.

La gran acceptació que tenen les activitats socioculturals de l’entitat com ara el Lleuresport o els casals i campus, amb la seva pròpia metodologia, van ser els subjectes de l’àmbit social i cultural. Acostar la pràctica esportiva a diferents sectors amb dificultats de la societat gironina, mitjançant convenis amb entitats solidàries, va ser un dels altres punts als quals es van donar valor.

El president, Francesc Cayuela, va tancar l’assemblea agraint la confiança als socis, que, amb el seu compromís de continua treballant amb la racionalització de la despesa i la recerca de nous recursos, permeten millorar, a poc a poc, l’economia.

ESPORTISTES

2.368
federats
té l’entitat grupista, 902 de femenines i 1.103 de masculins.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)